Samarbeten & Sponsorer

Vi vill lyfta fram alla sponsorer och samarbetspartners som har gjort utvecklingen av Hörte hamn möjlig. Vill ni bli en av våra samarbetspartner så hittar ni alla uppgifter under fliken kontakt.

Våra sponsorer

Stråheds är ett byggserviceföretag. Verksamheten är fokuserad på renoveringar, ombyggnationer och tillbyggnader. Vi tar helhetsansvar, är noga med detaljerna och är lätta att kommunicera med. Detta är avgörande faktorer för att lyckas med ett byggprojekt.

Framtidskommunen mitt i en dynamisk gränsregion. Skurups kommun med ca 15 000 invånare ligger naturskönt på den skånska sydkusten mellan hav och ås – en central plats i Öresundsregionen och norra Europas mest dynamiska region.​

Jackon AB grundades 1989 och är idag Sveriges ledande producent av isolering och emballage till byggbranschen och industrin. Jackon AB har lång erfarenhet av produktion med isolering av plast och har idag en av Sveriges mest moderna anläggningar för framställning av isolering och emballage i expanderad (EPS) och extruderad polystyren (XPS).

Leader är ett EU initiativ och en del av Sveriges Landsbygdsprogram . Målet är att stödja en hållbar ekonomisk, ekologisk och social utveckling på landsbygden. Leader är en metod där människor och aktörer från olika delar av samhället samarbetar för att utveckla sin hembygd. Lokalt engagemang och innovativa idéer får möjlighet att utvecklas för att skapa en levande och attraktiv landsbygd.

Den lokala sparbanken. Skurups Sparbank har varit navet för den lokala tillväxten i över 100 år genom att arbeta och investera nära sin marknad och sina kunder. Som sparbank ger vi ett löpande stöd till många av traktens föreningar så att de även i framtiden kan erbjuda en rik fritid till alla som bor i området. De senaste åren har banken skänkt över 3 miljoner kronor till det lokala föreningslivet.

Nils Holmberg 

Telefon 046 – 540 29 60

www.minireningsverket.se

Sydkustens Eltjänst AB har funnits sedan 1991 då  Jonny startade företaget. Efter att ha arbetat för att vara elektrikern som finns där för dig på landsbygden i Skurup med omnejd. Deras kunnande inom elbranschen är stort och de på Sydkustens el utför elinstallationer till hem och företag, installerar värmepumpar, genomför nätverks- och fiber-inkopplingar, lantbruksinstallationer och mycket mer.

Ramirent är ett företag med fokus på att öka så väl säkerheten som effektiviteten hos deras kunder. Det gör dem genom att leverera de bästa maskin- och säkerhetslösningarna med en oslagbar service och kunskap. Ramirent är en helhetsleverantör som utöver deras maskinuthyrning erbjuder tjänster så som etablering av byggström, bodar och fallskydd även utbildningar inom lift, arbetsmiljö och heta arbeten med flera. De har ett flertal digitala lösningar som underlättar våra kunders vardag. 

Bolist är Sveriges största bygg- och järnhandel med 200 lokalt anknutna butiker. Allt för att vara nära dig och ditt byggprojekt. Vissa butiker har en 100-årig historia där butiken funnits inom familjen i generationer, vissa är nyöppnade familjeföretag och vissa är stora varuhus.  BOLIST är uppstickaren som finns på den lokala orten och som hjälper dig från ax till limpa, eller skruv till hus som de gärna säger.

Bösarp har utvecklats till en av landets största torrbrukstillverkare. Företaget var bland de första i Sverige att i riktigt stor skala börja bryta grus under grundvattennivån. Grustäkter finns i Hassle-Bösarp, Dalaled och Torsjö. Genomgående för företaget är att inte kompromissa med kvalitet och miljö. Både grustäkter och fastigheter drivs med ett stort miljöengagemang. Att utvinna grus i stor skala kräver olika slag av gedigna entreprenadmaskiner. En del av dem kan vi ibland hyra ut. Vi hyr även ut maskiner och utrustning för hantering av torrbruk.

Elkedjan är ett företag som över hela Sverige. De är 150 bolag på 190 orter, med över 1600 riktiga elektriker. För oss är det enormt viktigt att du ska känna dig trygg när du bokar elektriker. Därför finns vi, specialister på el, nära dig. Vad du än behöver hjälp med inom el, smått som stort. Privat som företag. 

Våra samarbetspartners